Menukaart
HomeLunch – Diner
De keuken is elke dag open tot 20.30 uur. Reserveren kan telefonisch of via e-mail.
Soepen | |
Verse dagsoep | €4,90 |
Vissoep op de wijze van de vissersvrouw | €8,00 |
Koude voorgerechten | |
Slaatje van gerookte zalm | € 18,00 |
Carpaccio van rundsvlees – kaasschilfers – Balsemico | € 17,00 |
Warme voorgerechten | |
Gebakken scampi’s op de wijze van het huis (7 stuks) | € 18,50 |
Kaaskroketten met zijn passend slaatje | € 17,00 |
Garnaalkroketten met zijn passend slaatje | € 18,00 |
Met verse frietjes | € 3,00 |
Vleesgerechten | |
Grill steak -kruidenboter | €27,00 |
Steak “natuur” | €27,00 |
Steak “champignon” | €28,00 |
Steak “roze peper” | €28,00 |
Steak “béarnaise” | €29,50 |
Specialiteiten van het huis | |
Vol au vent – slaatje Frietjes | €24,00 |
Mixed grill met zijn warme groentjes, gratin aardappelen | €27,00 |
Halve kip met salade en frietjes | €24,00 |
Parelhoen op zijn Thourouts met warme plattelandsgroentjes en kroketten | €26,00 |
Steak Tartaar – handgesneden – salade Verse frietjes | €27,00 |
Stoofpotjes | |
Stoverij op z’n Vlaams met verse frietjes | €24,00 |
Visgerechten | |
Gebakken paling | €30,00 |
Paling in de room | €30,00 |
Paling in het groen | €30,00 |
Paling “De Beiaard” | €32,00 |
Scampi’s in de look | €28,00 |
Scampi’s in de room | €28,00 |
Gebakken scampi’s op de wijze van het huis (bereid met Ricard) | €29,00 |
Vissersbord “De Beiaardier” met frietjes of puree | €26,00 |
Tongrolletjes – witte wijnsaus-spinazie-brocolli-puree | €26,00 |