Menu
HomeLunch – Diner
Voorgerechten
-
Verse dagsoep € 5,50
-
Vissoep op de wijze van vissersvrouw € 8,50
-
Slaatje van gerookte zalm € 19,00
-
Carpaccio van rundsvlees - kaasschilfers - balsamico € 18,00
-
Gebakken scampi's op de wijze van het huis (7 stuks) € 19,50
-
Kaaskroketten met slaatje (2 of 3 stuks) € 18,00 / € 21,00
+ €3,00 met verse frietjes
-
Garnaalkroketten met slaatje (2 of 3 stuks) € 19,00 / € 22,00
Hoofdgerechten
-
Steak natuur € 28,00
-
Steak champignon € 29,00
-
Steak roze peper € 29,00
-
Steak béarnaise € 30,50
-
Stoverij op z'n vlaams € 25,00
-
Gebakken paling met tartaarsaus € 30,00
-
Paling in de room € 31,00
-
Paling in 't groen € 31,00
-
Paling "De Beiaard" € 33,00
-
Scampi's in de look € 29,00
-
Scampi's in de room € 29,00
-
Gebakken scampi's op de wijze van het huis € 30,00
Bereid met ricard
-
Vissersbord "De Beiaardier" € 28,00
-
Tongrolletjes in witte wijnsaus € 28,00
Specialiteiten van het huis
-
Vol-au-vent € 25,00
-
Mixed grill met warme groenten € 28,00
-
Parelhoen op z'n Thourouts met warme groenten € 27,00
-
Handgesneden steak tartaar € 28,00
Daglunch € 21,00
Voorgerecht – hoofdgerecht – dessert (ijsje/gebak OF koffie/thee).
Te verkrijgen op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.