Menu

Voorgerechten​

  • Verse dagsoep € 5,50
  • Vissoep op de wijze van vissersvrouw € 8,50
  • Slaatje van gerookte zalm € 19,00
  • Carpaccio van rundsvlees - kaasschilfers - balsamico € 18,00
  • Gebakken scampi's op de wijze van het huis (7 stuks) € 19,50
  • Kaaskroketten met slaatje (2 of 3 stuks) € 18,00 / € 21,00

    + €3,00 met verse frietjes

  • Garnaalkroketten met slaatje (2 of 3 stuks) € 19,00 / € 22,00

Hoofdgerechten

  • Steak natuur € 28,00
  • Steak champignon € 29,00
  • Steak roze peper € 29,00
  • Steak béarnaise € 30,50
  • Stoverij op z'n vlaams € 25,00
  • Gebakken paling met tartaarsaus € 30,00
  • Paling in de room € 31,00
  • Paling in 't groen € 31,00
  • Paling "De Beiaard" € 33,00
  • Scampi's in de look € 29,00
  • Scampi's in de room € 29,00
  • Gebakken scampi's op de wijze van het huis € 30,00

    Bereid met ricard

  • Vissersbord "De Beiaardier" € 28,00
  • Tongrolletjes in witte wijnsaus € 28,00

Specialiteiten van het huis

  • Vol-au-vent € 25,00
  • Mixed grill met warme groenten € 28,00
  • Parelhoen op z'n Thourouts met warme groenten € 27,00
  • Handgesneden steak tartaar € 28,00

Daglunch € 21,00

Voorgerecht – hoofdgerecht – dessert (ijsje/gebak OF koffie/thee).

Te verkrijgen op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag