Logo - De Beiaard

Menukaart

De keuken is elke dag open tot 20.30 uur. Reserveren kan telefonisch of via e-mail. 

Soepen
Verse dagsoep€4,90
Vissoep op de wijze van de vissersvrouw€8,00
Koude voorgerechten
Slaatje van gerookte zalm€ 18,00
Carpaccio van rundsvlees – kaasschilfers – Balsemico€ 17,00
Warme voorgerechten
Gebakken scampi’s op de wijze van het huis (7 stuks)€ 18,50
Kaaskroketten met zijn passend slaatje€ 17,00
Garnaalkroketten met zijn passend slaatje€ 18,00
Met verse frietjes€ 3,00
Vleesgerechten
Grill steak -kruidenboter€27,00
Steak “natuur”€27,00
Steak “champignon”€28,00
Steak “roze peper”€28,00
Steak “béarnaise”€29,50
Specialiteiten van het huis
Vol au vent – slaatje Frietjes€24,00
Mixed grill met zijn warme groentjes, gratin aardappelen€27,00
Halve kip met salade en frietjes€24,00
Parelhoen op zijn Thourouts met warme plattelandsgroentjes en kroketten€26,00
Steak Tartaar – handgesneden – salade Verse frietjes €27,00
Stoofpotjes
Stoverij op z’n Vlaams met verse frietjes€24,00
Visgerechten
Gebakken paling €30,00
Paling in de room €30,00
Paling in het groen€30,00
Paling “De Beiaard”€32,00
Scampi’s in de look€28,00
Scampi’s in de room€28,00
Gebakken scampi’s op de wijze van het huis (bereid met Ricard)€29,00
Vissersbord “De Beiaardier” met frietjes of puree€26,00
Tongrolletjes – witte wijnsaus-spinazie-brocolli-puree€26,00