Logo - De Beiaard

Arrangementen

Previous slide
Next slide

Fietsarrangement

Even genoeg van de toeristische drukte? Zin om even de boel opzij te zetten? Het Brugse Ommeland is een geheimtip voor een weekendje weg of een staycation.

Het Brugse Ommeland verwent je met het wandel- en fietsennetwerk. Het is dé manier om zelf je traject à la carte uit te stippelen. Neem deze twee-, drie-, vierdaagse fietsvakantie te baat om verschillende facetten ervan te ontdekken.

Deze arrangementen zijn beschikbaar van vrijdag tot en met maandag.

Bezienswaardigheden

Torhout biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en natuur. Verken de sfeervolle straten en pleinen, gevuld met verborgen schatten en lokale gastvrijheid. Van levendige festivals tot rustige wandelingen door weelderige bossen, Torhout heeft voor elk wat wils. Gunstig gelegen nabij Brugge en de Belgische kust, dient Torhout als een perfecte uitvalsbasis voor verdere verkenning. Kies voor een onvergetelijke reiservaring in het Brugse Ommeland.

Good to know

Naast onze comfortabele 7 tweepersoonskamers bieden wij een persoonlijke service waarbij we onze gasten graag bijstaan met informatie over openbaar vervoer, lokale fiets- en wandelroutes en alles wat u verder nodig heeft om de prachtige omgeving te verkennen.

Superieur

In het hotel en restaurant.

Fietsen & E-bike

Mogelijkheid om fietsen binnen te plaatsen. E-bike kan worden opgeladen met een extra kost.

Openbaar vervoer

Hotel is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Slechts 500 meter van station Torhout.

Huisdieren niet toegelaten

Hoewel we dol zijn op huisdieren, zijn onze hotelkamers helaas niet geschikt voor hen.

Cash of bancontact

Betalen kan zowel cash als met bancontact, visa, maestro en mastercard. Factuur kan op aanvraag.

Parking

Dichtbijzijnde parking: Centrumparking (Hofstraat). Let op in Torhout is alles blauwe zone! Max 2 uren met de parkeerschijf. Of gratis parkeren achter het station zonder parkeerschijf.